A A A

Informație referitor la organizarea sondajului de evaluare

01 Aprilie 2024 | 36
    Judecătoria Hîncești, vă informează despre organizarea sondajului de evaluare a nivelului de satisfacție a justițiabililor cu activitatea Judecătoriei Hîncești, în perioada 11 aprilie -30 mai 2024, în cadrul Proiectului USAID „Instanțe Judecătorești Model”.
      Precizăm că, sondajul va fi efectuat în vederea asigurării implementării prevederilor Regulamentului privind standardele minime de calitate privind activitatea organizatorică și administrativă a judecătoriilor și curților de apel, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 457/29 din 18 octombrie 2023 și identificării măsurilor necesare pentru a asigura o continuă dezvoltare a sistemului judecătoresc în eforturile sale de a răspunde așteptărilor justițiabililor.
     Sondajul va fi realizat prin chestionarea directă a vizitatorilor instanței de către intervievatorii companiei Magenta Consulting, la ieșirea din instanță, la ambele sedii ale Judecătoriei Hîncești, sediul Ialoveni din str. Prieteniei 4, or. Ialoveni și sediul Central din str. Chișinăului 7, or. Hîncești.
      Administrația instanței.